Vi samarbetar med de bästa

Som kund hos oss får du tillgång till några av de bästa och mest kraftfulla verktygen för effektiv marknadskommunikation. Vi har partnersamarbeten med noga utvalda system- och tjänsteleverantörer. Självklart håller vi oss ständigt uppdaterade och har expertkunskap om deras lösningar. Det gör att vi kan få dem att leverera maximal nytta för dig.

Adobe Campaign är en av de mest använda plattformarna på marknaden. År efter år rankas den av både Forrester och Gartner som en av marknadsledarna inom multikanal marknadsföring. Adobe Campaign ingår i Adobe Marketing Cloud, som erbjuder en komplett uppsättning verktyg för företag som vill effektivisera sin marknadskommunikation.

Selligent är ett utmärkt alternativ till de stora marknadsledarna och riktar sig i första hand till B2C-företag på medelstora marknader. Selligents marknadsföringsplattform Campaign är prisbelönt för sin användarvänlighet och en komplett plattform för den som söker en enkel men ändå kraftfull lösning för sin marknadskommunikation.

LINK Mobility är Europas ledande leverantör av meddelandetjänster och lösningar för mobilen. Bland annat SMS-utskick för företag, mobilkommunikations- och betalningslösningar, samt person- och företagsuppslag. Under 2017 skickade LINK Mobility 6,3 miljarder meddelanden åt sina kunder!

Sveriges branschorganisation för DM/datadriven marknadsföring, SWEDMA, arbetar för att upprätthålla och stärka förtroendet inom branschen. Att vara ansluten till SWEDMA är ett kvalitetstecken och ett sätt för oss på DAD Direct bidra till arbetet för en bättre och mer välmående bransch.

Håll dig uppdaterad
– anmäl dig till vårt nyhetsbrev

I  bjuder vi på insikter om marknadskommunikation och delar med oss om vad som händer i DAD Directs universum.

Genom att anmäla dig samtycker du till att ta emot mailutskick med tips, inbjudningar och erbjudanden från DAD direct AB. Du kan när som helst avbryta din prenumeration.