PARTNERS

Som marketing service provider vet vi att alla företag är olika och att det inte finns en universallösning som passar alla. Vi har därför valt att samarbeta med två olika leverantörer av marketing automation-system för att kunna tillgodose våra kunders behov, oavsett storlek och nivå.

Adobe Campaign är en av de mest använda plattformarna på marknaden, och rankas år efter år som en av marknadsledarna inom multikanal marknadsföring av både Forrester och Gartner. Adobe Campaign ingår i Adobe Marketing Cloud, som erbjuder en komplett uppsättning verktyg för företag som vill effektivisera sin marknadskommunikation.

Selligent är ett mycket bra alternativ till de stora marknadsledarna och riktar sig i första hand till B2C-företag på mellanstora marknader. Selligents marknadsföringsplattform Campaign är prisbelönt för sin användarvänlighet och är en komplett lösning för den som söker en enklare men lika kraftfull lösning för sin marknadskommunikation.

SWEDMA är Sveriges branschorganisation för DM/datadriven marknadsföring, och arbetar för att upprätthålla och stärka förtroendet inom branschen. Att vara ansluten till SWEDMA är ett kvalitetstecken på att vi på DAD Direct arbetar för en bättre och mer välmående bransch.

LINK Mobility är Europas ledande leverantör av meddelandetjänster- och lösningar för mobilen. Bland annat SMS-utskick för företag, mobilkommunikations och betalningslösningar, samt person- och företagsuppslag. Under 2017 skickade LINK Mobility 6,3 miljarder meddelanden åt sina kunder!